Yüksekokulumuzdan Kalite Sürecinde Dış Paydaş Ziyaretleri

Kdz. Ereğli M.Y.O. Birim Kalite Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Dr. Semih ÇAKIR tarafından Sakarya Uygulama Bilimleri Üniversitesi Karasu MYO ile IC Karasu Port’a birim kalite süreçleri kapsamında dış paydaş ziyaretleri gerçekleştirildi. SUBÜ Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sedat DURMUŞKAYA tarafından meslek yüksekokulunda uygulanan 3+1 (3 dönem okulda ve 1 dönem işletmelerde uygulamalı eğitim) Uygulamalı Eğitim Modeli’nin öğrencilere, üniversiteye, iş dünyasına ve topluma olumlu yansımalarının paylaşıldığı görüşmede, ikili ilişkilerin artması ve akademik paylaşımların önemine vurgu yapıldı.
IC Karasu Port’un Operasyon Müdürü Fatih KÖSE’ye yapılan nezaket ziyaretinde ise Dr. Çakır, staj konusunda Kdz. Ereğli M.Y.O. Ulaştırma Hizmetleri Bölümü öğrencilerine sunduğu olanaklar ve eğitim-öğretim sonrası istihdam konularında öğrencilere verdikleri destek için kendilerine teşekkür etti. Görüşme, ilişkilerin artarak devamı hususuna vurgu yapılarak son buldu.