Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları VII.Öğrenci Çalıştayı

ve

Meslek Yüksekokulları XVII. Denizcilik Programları Çalışma Grubu

26-27- 28 Nisan 2018

Denizcilik alanında yetkin birçok eğitimci ve akademisyeninin, özel sektör temsilcilerinin, bürokratların ve denizci öğrencilerin katılımıyla, denizcilikte eğitim-sektör ilişkisinin masaya yatırıldığı, denizcilik öğrencilerinin atölye çalışmaları kapsamında eğitimle ilgili sorunları tartıştıkları, eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik öneriler geliştirdikleri, mezuniyet sonrası istihdam sorunlarını tartıştıkları ve çözüm önerileri getirebilmek maksadıyla bir araya geldikleri Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları VII.Öğrenci Çalıştayı ve Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları Çalışma Grubu XVII si bu yıl Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde ilçemizde bulunan Büyük Anadolu Ereğli Hetel’de Deniz Ticaret Odası Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecektir. Çalıştaya daha önceki yıllarda Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekoklu, Ordu Üniversitesi Fatsa Meslek Yüksekokulu, Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Mersin Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu son olarak 2017 Çalıştayına Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu ev sahipliği yapmıştır. Üç gün sürecek olan yüzyirmi (120) denizci öğrenci ile kırk (40) akademisyenin, sektörle ilgili onlarca bürokrat ve özel sektör temsilcisinin katılacağı çalıştay kapsamında ilk gün; açılış konuşmaları, sektör temsilcileri ve brokratların katılıyla panel, Kdz. Ereğli gezisi ve tanıtımı, ikinci gün; öğrenci ve akademisyenlerin katılacağı atölye çalışmaları, gala yemeği, üçüncü gün ise; atölye çalışmaları sonuç bildirgeleri, katılımcılara plaket ve hediye takdimi yapılacaktır.