Meslek Yüksekokulumuzda Baharın Müjdecisi Nevruz Bayramı Kutlamaları Yapıldı

Toprağın canlandığı, yeşilin her tonunun rengârenk çiçeklerle buluştuğu baharın müjdecisi nevruz, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ve Denizcilik Fakültesi’nde ger.ekleştirilen etkinlik ile coşkuyla kutlandı.

İdari ve akademik personelin de hazır bulunduğu etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı.  Etkinliküzikler, halaylar ve oyunlar ile devam etti. Devamında, nevruzun simgesi olan geleneksel nevruz ateşi yakıldı. Akademik personel ve öğrenciler ateşin üzerinden atlayarak baharı coşkuyla karşıladı. Güzel havanın tadı şarkılara eşlik edilerek  çıkarıldıktan tekrar sonra halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Etkinlik bir dahaki nevruzda buluşabilmek umuduyla etli pilav ve ayran ikramıyla son buldu.