Ereğli Meslek Yüksekokulu Kan Bağışçıları Fidanları Toprak ile Buluşturdu

Ereğli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Sayın Ahmet Sırrı BEŞEL ve  Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Türk Kızılayı Zonguldak personeli ve Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinlikte Bülent Ecevit üniversitesi Kdz Ereğli Meslek Yüksekokulu’ndan Kızılay’a kan bağışı yapan öğrenciler, Zonguldak-Ereğli Karayolu üzerindeki ormanlık alanda fidanları toprakla buluşturdu.

Fidanın dikileceği arazilere kazma ve kürekle inen, fidanları toprakla buluşturan Kızılaycılar, fidanlara ilk can suyunu verdiler. Gönüllü kan bağışları ile hem hayat kurtaran hem de bu vesile ile dikilen fidanlarla orman alanlarının genişlemesine ve doğaya yapılan katkıdan dolayı bağışçılara, sorumlu öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.