Grafik Tasarımı Programı Hocaları tarafından “KARMA SERGİ” açıldı

Kdz Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı hocaları Öğr. Gör. Bircan TOPÇU YURDİGÜL, Ayşegül ŞENLİTÜRK, Samet UYAR ve Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü hocası Dr. Öğr. Üyesi Oğuz TUNÇEL’in 3. Uluslararası Değerler Eğitimi Kongresi kapsamında ortak olarak düzenledikleri “KARMA SERGİ” 05.04.2018 tarihinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergi açılışı Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI, MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sayın Alparslan DURMUŞ, Vali Yardımcısı Sayın Nevzat DAŞDAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin TÖRE, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali AZAR ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sergi açılışında Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç Dr. Rıfat HACIOĞLU ve eşi Mezunlarla İletişim Koordinatörü Sayın Esra GÜNER HACIOĞLU, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Turgay ERDEMİR ve Öğr. Gör. Hacı Mehmet KURT, Yüksekokul Sekreteri Sayın Gülhan AYDIN DİBEK ile Grafik Tasarım öğrencileri Hocalarını yalnız bırakmadı.

Grafik Tasarım Hocalarının poster, özgün baskı, yağlıboya ve kolaj tekniğiyle oluşturduğu 40 eser sergilendi. Ülke ve Dünya değerlerinin vurgulandığı sergiye yoğun ilgi gösterildi.