Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI’dan Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu'muza Ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI 29/05/2018 Salı günü Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’muzu ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Turgay ERDEMİR ve Öğr. Gör. Hacı Mehmet KURT, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yunus PALA, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hasan ÇORUK, Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bircan Topçu YURDİGÜL ile toplantı yaparak kurumun sorun ve isteklerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI’ya Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bircan Topçu YURDİGÜL’ün Kdz. Ereğli MYO bünyesinde bulunan özgün baskı atölyesinde hazırlamış olduğu “Sinan’a Saygı” isimli çalışması hediye edildi.

Kurumumuz hakkında bilgiler alan rektörümüz, binayı da gezerek derslikler, atölyeler, laboratuvarları inceledi ve öğrencilerle sohbet etti, görüşlerini dinledi.