Kömürde Açan Çiçekler Sergisinin Açılışı Yapıldı

ÖSYM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut ÖZER ve eşi Sn. Nebahat ÖZER’in öncülüğünde Doç. Dr. Münevver Üçer ve Doç. Dr. Kaya ÜÇER Hocalarımızın hazırladığı “Kömürde Açan Çiçekler” sergisi 19.02.2018 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde Zonguldak valisi Sn. Ahmet ÇINAR, Belediye Başkanı Sn. Muharrem AKDEMİR, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Hüsnü Hakan YAĞIZ, Rektör Vekili Sn. Prof. Dr. Ali AZAR, İl Jandarma Komutanı Sn. Albay Gökhan İNAN, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI ve sanatsever konuklar eşliğinde açıldı. Sergiye Kdz.Ereğli Meslek Yüksekokulu adına Müdürümüz Sn. Yrd. Doç Dr. Rıfat HACIOĞLU ve Grafik Tasarımı Programı öğrencileri ile danışman hocaları Öğr. Gör. Bircan TOPÇU YURDİGÜL katıldı. Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programında Mozaik Atölye Hocası aynı zamanda sergi sahiplerinden olan Sn. Meyçem EZENGİN öğrencilerimize sergi hakkında bilgiler verdi.