Ezgilerle Ve Mısralarla Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu'nda “Ezgilerle Ve Mısralarla Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” düzenlendi.

Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı münasebetiyle Kdz Ereğli Meslek Yüksekokulu hocalarından Okt. Derya ERARSLAN tarafından hazırlanan ve konferans salonunda gerçekleştirilen programda Çanakkale ruhu akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımıyla adeta yeniden canlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Okt. Mustafa SAMUR günün anlam ve önemi üzerine konuşma yaparak dinleyenleri duygulandırdı. Sonrasında şiirlerin içinde türkülerin, türkülerin kucağında mektupların seslendirildiği programda vatan aşkıyla yanan öğrenciler, İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi'nin önemini büyük bir coşkuyla bir kez daha gösterdi.