"Telefonunu Bırak Eğlenmene Bak" Sosyal Sorumluluk Projesi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı ikinci sınıf öğrencileri “Telefonunu Bırak Eğlenmene Bak” adlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu kantininde düzenlenen etkinliğe öğrenciler tarafından ilgi büyüktü. Öğr. Gör. Sibel BARIN ÖZKAN danışmanlığında gerçekleştirilen projeye Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Rıfat HACIOĞLU da katılarak projeye destek verdi.

Hazırlanan projede telefon bağımlılığına dikkat çekilerek farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Bu kapsamda öğrencilerin telefonsuz vakit geçirebilecekleri etkinlikler ve ikramlarla proje zenginleştirildi. Akabinde de Kdz. Ereğli Bilim ve Kültür Öğrenci Topluluğunun hazırlamış olduğu konser ile proje desteklendi. Bu proje sayesinde öğrencilerin telefonlarını bırakıp eğlenebilecekleri kaliteli saatler geçirildi.