Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısı, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü yapıldı.

Meslek Yüksekokulunun konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU, Batı Karadeniz Bölgesi Deniz ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ali Doğru ve Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.

Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını ve sunumunu gerçekleştiren Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU, başarılı ve etkinliklerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, geçmiş yılların bölüm bazlı kontenjan ve öğrenci sayılarının istatiksel gösterimlerinin, öğretim elemanlarından oluşan komisyonların, etkinlik görsellerinin ve akademik faaliyetlerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Kurum bünyesinde aktif olarak kullanılan yerleşkenin avantaj ve dezavantajlarından bahseden Hacıoğlu, bu imkânların daha da iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalara değindi.

Sunumun ardından Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU tarafından bilimsel çalışmalarda bulunan öğretim elemanlarına “Başarı Belgeleri” takdim edildi.

Akademik personel soru ve önerileri ile Akademik Kurul toplantısı sona erdi.