Kdz.Ereğli Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni, 06 Haziran Pazartesi günü Ereğli Gençlik ve Spor Bakanlığı İlçe Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Denizcilik Fakültesi ve Turizm Fakültesi ile beraber yapıldı. Törene, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Topuz, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Çelik, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ferda Çakmak, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Yıldırım, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oturak, Deniz Ticaret Odası Şube Müdürü Bülent Şanal,  Ereğli Liman Başkanı Ali Görkem, akademik ve idari personel ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Bayrak geçişi sonrası Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin kortej yürüyüşü ile salondaki yerlerini almaları ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, ilgili birimlerden birinci olarak mezun olan öğrencilerin konuşmaları ile devam etti. Ardından konuşma yapan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Ereğli kampüsünün her geçen gün büyüyerek geliştiğini belirtti ve mezun olan tüm öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diledi.  Tören, birinci olan öğrencilerin isim plakalarını çakması ile devam etti.

MYO birincisi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi Muhammed Çağlar yaptığı konuşmada, bu başarıyı nasıl sağladığını anlatarak, bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Mezuniyet Töreni, dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin takdimi, tüm öğrencilere bölüm başkanları ve bölüm hocaları tarafından diplomalarının verilmesi, mezuniyet yemininin edilmesi, öğrencilerin coşku içinde keplerini fırlatmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.