KDZ.EREĞLİ MYO ÖĞRENCİLERİ ZONGULDAK TEKNOPARKTA

KDZ.EREĞLİ MYO ÖĞRENCİLERİ ZONGULDAK TEKNOPARKTA

Üniversitemiz Kdz.Ereğli Meslek Yüksekokulu Bilişim Güvenliği Programı 2. Sınıf öğrencileri danışmanları Öğr. Gör. Dr. Semih ÇAKIR eşliğinde Zonguldak Teknoparka teknik gezi kapsamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Öğrenciler, Teknopark Genel Müdürü Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU, İdari Mali İşler Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazım KUNDURACI, Kurumsal İletişim Sorumlusu Yağmur ATALAY ve Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firma yetkilileri tarafından karşılandılar.

Teknik gezi kapsamında öğrencilere Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve Yağmur ATALAY’ın Teknopark İş ve Staj İmkânları, Girişimcilik ve Teknopark Ekosistemi hakkında bilgilendirme sunumu ile başlayan etkinlik, Teknopark bünyesinde Siber Güvenlik alanında faaliyet gösteren firmaların sunumu ile devam etti. Firma kurulum aşamaları, yapılan çalışmalar, girişimcilik serüvenleri, girişimcilikte devlet destekleri ve teknoparkın gençlere özellikle öğrencilere sunduğu imkânların paylaşıldığı sunumlar soru-cevap ile son buldu.

Zonguldak’ın güzelliklerinden biri olan Gökgöl Mağarasını da ilk defa ziyaret eden öğrenciler mağaranın doğal güzelliği karşısında büyülendiklerini ifade ettiler.

“Üniversitemiz Teknoparkına öğrenci topluluğu ile yapılan ziyaretin ilklerden biri olduğu için çok mutlu olduklarını, Üniversitemizin 30. Yılını bu tür faaliyetlerle taçlandıracaklarını belirten Dr. ÇAKIR, bize bu teknik gezi faaliyetinde tüm imkânlarını sunan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER başta olmak üzere Teknopark Genel Müdürümüz Doç. Dr. Ferdi KESİKOĞLU ve ekibine çok teşekkür ederiz.” temennilerinde bulundu.