Çoklu Dil Akademisi Kursu Tamamlandı

Zonguldak Bulent Ecevit Universitesi Kdz. Eregli Meslek YuksekOkulu ve Surekli Egitim Merkezi isbirligi ile Kdz. Eregli'de bir ilk olarak duzenlenen Çoklu Dil Akademisi kursu sonunda, ogrencilere katilim belgesi toreni duzenlenmistir.
Dr. Ogr. Uyesi Tugba Aydin Yildiz koordinatorlugunde, Ingilizce Almanca ve Fransizca'dan oluşan 3 yabanci dilin eşzamanli sekilde ogrencilere verilmesinin en buyuk amaci ogrencilere farkindalik kazandirmaktir.12 saatlik kurs esnasinda ve sonrasinda, ogrencilerden ve velilerden gelen olumlu geri donusler sayesinde bu yontemin etkisi birkez daha onemini gostermistir. Fransizca derslerini Ogr.Gor. Sule Cinar Yagci, Almanca derslerini Ogr. Tugba Telli Sevim, ve ingilizce derslerini Dr. Ogrt. Uyesi Tugba Aydin Yildiz ustlenmistir.
Sn.Rektor Yrd. Prof. Dr. Bekir Hakan BAKKAL, Denizcilik Fakultesi Dekani Prof. Dr. Adnan TOPUZ, Kdz. Eregli MYO Muduru Dr. Ogr. Uyesi Mehmet Fatih DINCER'in yani sira akademisyenlerin, kursiyerlerin ve velilerin de katilim gosterdigi torende katilim belgeleri ve kurs egitimcilerine tesekkur belgeleri takdim edilmistir. Toren esnasinda goruslerini belirten veliler, 3 dilin birlikte cocuklarina verilmesinin olumlu etkilerinden bahsetmislerdir.