18 Mart Çanakkale Zaferini Anma Programı Gerçekleştirildi

18 Mart Çanakkale Zaferini Anma Programı gerçekleştirildi. Programa,Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ersin AÇIKGÖZ, Kdz. Ereğli MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih DİNÇER, Fakülte ve MYO akademik ve idari personelleri ile öğrencileri katıldı. Anma programı kapsamında Kdz. Ereğli MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa SAMUR, "Çanakkale Zaferi ve Türk Tarihindeki Yeri" temalı bir konuşma yaptı.

Program, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz hatırasına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çanakkale savaşı ruhunu ve Türklerin bağımsızlığına olan sevdasını vurgulayan SAMUR, savaş sırasında yaşananları tüm gerçekliğiyle gözler önüne serdi. Program Dr. Öğr. Üyesi Ersin AÇIKGÖZ tarafından Öğr. Görevlisi Mustafa SAMUR'a konuşmalarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.