Grafik Tasarımı Programı Yıl Sonu Sergisi Gerçekleştirildi

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı Yıl Sonu Sergisi 19 Nisan’da Kdz. Ereğli Abdi İpekçi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU tarafından açılışı yapılan sergide başta Tasarım Bölümü hocaları olmak üzere Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu akademik personelleri, öğrencilerini yalnız bırakmadı. Halkın da yoğun ilgi gösterdiği sergi ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

Öğrencilerin bir yıl boyunca emek verdikleri ve sanatsal kabiliyetlerini gözler önüne serdikleri sergide; temel tasarım, kurumsal kimlik tasarımı, özgün baskı tekniği, dergi ve hikaye kitabı örnekleri gibi farklı alanlarda oluşturulan projeler oldukça beğenildi. Sanatın görsel iletişim boyutunun gözler önüne serildiği sergi, tüm gün ziyaretçilerini ağırladı.