017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Başlayan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar teknolojisi,  Deniz ve Liman İşletmeciliği ve Grafik Tasarımı programları 2016-2017 akademik yılında kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencileri için “Oryantasyon Programı” düzenlendi. Program kapsamında meslek yüksekokulu bünyesinde bulunan akademik personel aracılığıyla öğrencilere bilgiler verildi.

Akademik ve idari personeliyle öğrencilerinin yanında olan Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilen oryantasyon programında, mesleki ve uzaktan eğitim dersleri hakkında açıklamalar yapıldıktan sonra, okul bünyesindeki sosyal-fiziksel imkanlardan bahsedilerek okul tanıtımı yapıldı. Ayrıca öğrencilere fakülte, bölüm ve ders içerikleri, staj, ders alma ve yönetmelikler ile yeni öğrenci bilgi sistemi hakkında bilgileri içeren bir sunum yapıldı.