Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu 3. Dönem mezunlarını verdi.

Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu 2016-2017 mezuniyet töreni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirildi. Tören öğretim üyeleri ile öğrencilerin, izleyicilerin büyük alkışları salona girmesinin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törene Kaymakam Nazım Madenoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelimizin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Rıfat Hacıoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmadan sonra BEÜ Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer bir konuşma yaptı. Özer konuşmasında “Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’ndan 315 öğrencimizi mezun etmenin, geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere emanet ettiğiniz ve sizler için dünyanın en değerli varlıkları olan çocuklarınız, bugün ülkemize hizmet etmek için can atan, iyi yetişmiş meslek sahibi bir genç olarak karşınızda duruyorlar. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ereğli kampüsümüzün genç bir eğitim birimi olan meslek yüksekokulumuzda, son yıllarda çok sayıda yeni program açtık ve öğrenci sayısında da önemli artışlar sağladık. Eğitim-öğretimle ilgili altyapıyı çok iyi bir noktaya getirdik. Bundan sonra da bu yatırımlarımız artarak devam edecektir. Tüm bu süreçlerde bizlere destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Kdz Ereğli MYO Müdürümüz Sayın Rıfat Hacıoğlu’na ve çalışma arkadaşlarına, Ereğli TSO Başkanımıza, hayırseverlerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Tören Meslek Yüksekokulu birincisi Emre İzmir’in mezuniyet kütüğüne ailesi ile  plaket çakması ve diplomasını alması ile devam etti. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından, mezunlar Öğr. Gör. Hacı Mehmet Kurt eşliğinde yemin ettiler.

Törende Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Tasarım Bölümü ve Ulaştırma Hizmetleri Bölümlerinden mezun olan 315 öğrenci, diplomasını aldı ve topluca havaya keplerini fırlatarak, aileleri ve arkadaşları ile mezuniyet sevinçlerini paylaşıp keyifli dakikalar geçirdiler.