Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda Bahar Şenliği Etkinlikleri Düzenlendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen bahar şenliği, öğrencilere final öncesi moral kaynağı oldu. 3-4-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda oldukça renkli anlar yaşandı. Şenlikte öğrenciler gerek ödüllü oyunlarla gerek konser ve karaoke etkinlikleriyle doyasıya eğlendi.

3 Mayısta saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan aktivitelerde tavla, satranç, bilek güreşi ve masa tenisi, futbol, basketbol turnuvalarının yanında sandalye kapmaca, survivor parkuru, top sektirme, halat çekme, yoğurt tepsisinde altın arama gibi eğlenceli oyunlar düzenlendi. Ayrıca oyun havaları ve sonrasındaki müzik kulübü konseriyle öğrenciler şarkılara eşlik ederek renkli görüntüler oluşturdu. Ayrıca şenlik alanında öğrenciler tarafından açılan stantlarda öğrencilerin amaçlarına uygun çeşitli el sanatları ürünleri ve yiyecek-içecek satılarak farklılık oluşturdu.