Rektör Prof. Dr. Mahmut ÖZER’den Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu'muza Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda açılan ve uygulamaya konulan Mozaik Atölyesini ve kurumumuzu ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu bünyesinde Mozaik Sanatçısı Meyçem Ezengin’in öncülüğünde mozaik atölyesinde, akademisyenlerimiz Öğr. Gör. Bircan Topçu Yurdigül, Öğr. Gör. Ayşegül Şenlitürk ve Grafik Tasarım Programı’nda okuyan 12 öğrencinin yaptığı çalışmaları inceleyen Prof. Dr. Mahmut ÖZER’e atölyede hazırlanan mozaik sanatı ile yapılmış satranç masası ve Öğr. Gör. Bircan Topçu Yurdigül’ün yaptığı  suluboya efektli photoshop çalışması hediye edildi.

Kurumumuzu da inceleyen ve bilgiler alan rektörümüz, öğrencilerin bahar şenliklerinde açtığı stantları da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.