Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’nda Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu bahar şenlikleri kapsamında yapılan sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Grafik Tasarım ve Deniz ve Liman İşletmeciliği programları öğrencilerinin ve akademisyenlerin oluşturduğu 12 ayrı takım ile başlayan turnuvalar 3 hafta sürdü. 20 Nisan 2017 tarihinde Kdz. Ereğli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu’nun vuruşu ile başlayan, Belediye Spor Tesisleri’nde oynanan 20 maç sonrasında turnuva şampiyonu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı 1. Sınıf öğrencilerinden oluşan Denizciler Takımı oldu. 4 Mayıs 2017 tarihinde oynanan final maçına Kdz. Ereğli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Ayhan Atay katılarak birincilik, ikincilik madalyalarını ve şampiyonluk kupasını öğrencilere verdi. Günün sonunda,  turnuvaların başından itibaren desteğini esirgemeyip sporun ve sporcunun yanında olan Kdz. Ereğli Belediyesi’ne teşekkür edildi.