Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü ders seçimi yapacak öğrencilerin dikkatine

KDZ. EREĞLİ MESLEK YÜKSEOKULU ULAŞTIRMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ

OKULA YENİ BAŞLAYAN 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE;

2019-2020 Dönemi okula yeni kayıt olan öğrencilerin ders seçiminde dikkat edecekleri hususlar aşağıda belirtilmiştir.

-Yeni başlayan 1.sınıf öğrencileri aşağıda ok işaretiyle gösterilen derslerin haricinde ders seçimi yapmayacaktır.

-1.sınıf öğrencilerinin ders seçimi sonrasında toplam AKTS oranı 30 olacaktır.

-1.sınıf öğrencileri ders seçimini yaptıktan sonra sistemden onay vermesi gerekmektedir. Bunun için sisteme giriş yaptıktan sonra ders kayıt butonuna tıklayacaklar. Ekrana gelen dersleri seçtikten sonra seçilen dersleri ekle butonuna tıklamaları gerekmektedir. Sonrasında sağ alt köşede kontrol et/onayla butonuna basmaları gerekmektedir.

-EDL166 dersini sadece 5.dönem öğrencileri seçeceklerdir. Okula yeni başlayan ya da 2.sınıfa geçen öğrenciler seçmeyecektir.

-EDL127 Deniz Turizmi dersini sadece 2018-2019 güz dönemi ve daha öncesi içerisinde bu dersi alıp başarısız olan ya da devamsızlıktan kalan öğrenciler seçeceklerdir.

-EDL121 Denizde Güvenlik ve EDL123 Temel Matematik dersini sadece 2016-2017,2017-2018 dönemi öğrencileri seçeceklerdir.