Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı Bilgilendirme

Mezun durumunda olup yaz okulu sonrasında tüm dönemler toplamında sadece 1 dersinden başarısız notu olan öğrencilerimiz, ilgili dersi için tek ders sınavına girerek mezun olma hakkına sahiptir. Bu hakkını kullanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçe formunu doldurarak meslek yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 08 Eylül 2017 'dır. Tek ders sınavı için ilgili dilekçeyle başvuru yapmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaklardır. Dilekçeyi faks ile göndermek isteyen öğrencilerimiz için telefon numarası 0372 319 19 55'tir. Faks çeken öğrencilerimizin dilekçenin aslını öğrenci işlerine göndermesi gerekmektedir.

Tek ders sınavı 12/09/2017 tarihinde yapılacaktır.

Tek ders sınav saati 13.00'tür. Tüm bölümler ve tüm  derslerin sınavları aynı saatte yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına Giriş Dilekçesini İndirmek İçin Tıklayınız.