2017/2018 Akademik Yılı Öğrenci Kayıt İşlemleri Bilgilendirme

15 Eylül 2017 tarihine kadar

14-18 Ağustos 2017

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
  • 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf
  • Kayıt Formu (İndirmek İçin Tıklayınız)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • YGS Sonuç Belgesi
  • İkinci öğretim ( İÖ) öğrencilerinin ödeyeceği öğrenim ücretinin 1.taksitini ödediğine ilişkin de­kont, (Türkiye’deki tüm Vakıflar Bankası şubelerine 11 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 09:00’dan itibaren, Bülent Ecevit Üniversitesi Adına Online Tahsilat/Kurum Fatu­radan TC Kimlik Numarası ile Öğrenim ücretinizi yatırabilirsiniz. (Tutarlar otomatik olarak çıkacak­tır). Bankadan alınan dekontun (2 suret) bir nüshası kayıt sırasında, görevliye teslim edilecektir.)
  • 1996 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylardan (Bakaya veya yoklama kaçağı olanlar) askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi, (Bir fakülte veya yükse­kokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair belge ÖSYS ile bir yükse­köğretim programına yerleşen yükümlülerin askerlik durumları, üniversiteler tarafından http://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinde görülebilecektir.
  • Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi konusunda ayrıntılı bilgi için de Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLI NOTLAR:

1-Adayların kayıt için bizzat başvurmaları (elektronik kayıt hariç) gerekmektedir. Posta ile kayıt yapıl­maz.

2- Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle

üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.

3-Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

4-Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

5- Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal iş­lemleri yapmaya

yetkilidir.

İletişim:

Adres                      : BEÜ Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu  Kepez Mevkii Hacı Eyüp Sokak No:1   Kdz.Ereğli

Yol Tarifi-Taksi   :  Meslek Yüksekokulumuza Ereğli Otobüs Terminali yakınlarındaki taksi duraklarından

10 dakikada  ulaşılabilmektedir. Yaklaşık 6 km'lik yol için 15 TL ücret tutmaktadır.

Yol Tarifi- Otobüs:

Meslek Yüksekokulumuza Ereğli Otobüs Terminali karşısındaki otobüs duraklarından Kepez-  Hastane-Ömerli otobüslerine binilerek 20 dakikada ulaşılabilmektedir. Yaklaşık 6 km'lik yol için yaklaşık 2,5 TL ücret alınmaktadır

Santral Telefon

: 0 372 319 19 50